TJÄNSTER

Nedan visas några av de tjänster jag kan erbjuda ditt företag, förening, idrottsklubbar eller privatpersoner. Klicka på BOKA och du slussas vidare till din mailklient. Skicka mig ett mail så diskuterar vi dina önskemål vidare. Önskar du något annat, hör av dig till mig på

 

richard.kalenius@gmail.com

FÖRELÄSNING FÖRETAG

 

Boka en föreläsning för ditt företag. Jag föreläser om hälsofördelarna av träning, vilken betydelse kosten har för hälsan och hälsovinster av ett aktivt liv. Man blir faktiskt smartare av att träna, visste du det? Perfekt genomgång under kickoff eller liknande aktivitet. Förbered er på en inspirerande föreläsning där materialet kommer från evidensbaserad kunskap!

Avslutningsmaterial levereras till samtliga åhörare.

1h Pris 15000 kr ex moms

FÖRELÄSNING IDROTT

 

Är ni en idrottsförening eller klubb som vill veta mer om idrottsfysiologi, biomekanik och träningslära är detta valet för er. Jag går igenom de olika vinsterna av konditionsträning och styrketräning för att just er förening med inriktning på de sporter ni utövar. Passar såväl till elitaktiva som motionärer som vill veta hur de ska höja sin prestationsförmåga och hälsa. 

Pris efter omfattning och önskemål. Välkommen att höra av er om vad din förening/klubb behöver förbättra.

TRÄNINGSPROGRAM

 

Är du motionär, idrottare eller elitaktiv som önskar förbättra hälsa eller prestationsförmåga passar detta alternativ dig. Jag hjälper dig oavsett om målet är minskad fettmassa eller förbättrad idrottslig prestation. Detta alternativ skräddarsys efter dina önskemål och tillsammans skapar vi en planering för hur du ska uppnå dina mål.

 

Pris efter omfattning och önskemål. Välkommen att höra av dig!

FYSTRÄNING IDROTT

 

Korrekt tekniskt rörelsemönster inom fysträning är väsentligt för prestation och minimerad skaderisk. Boka mig för praktisk genomgång av fysträningens grunder. Detta passar bra i paket tillsammans med föreläsning idrott. Således skapas en bättre helhetsbild om varför korrekt tekniskt rörelsemönster är väsentligt för prestation in om idrott.

Pris efter omfattning och önskemål. Välkommen att höra av dig!

© 2023 Richard Kalenius

Följ mig på sociala medier